Cristian Ghinea, umilit de Ursula von der Leyen: A refuzat să dea mâna cu fostul ministru

Ursula von der Leyen, către Cristian Ghinea:  „I’m sorry!”
Ursula von der Leyen, către Cristian Ghinea: „I’m sorry!”

Ursula von der Leyen, şefa Comisiei Europene, a refuzat să dea mâna cu fostul ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, din cauza regulilor de distanțare. Fostul ministru USR PLUS a fost singurul care i-a întins mâna, președintele Klau Iohannis și premierul Florin Cîțu salutând-o cu o scurtă plecăciune.

Șefa Comisiei Europene a refuzat să dea mâna cu fostul ministru Cristian Ghinea. Ursula von der Leyen, şefa Comisiei Europene, a refuzat să dea mâna cu fostul ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, din cauza regulilor de distanțare. Fostul ministru USR PLUS a fost singurul care i-a întins mâna, președintele Klau Iohannis și premierul Florin Cîțu salutând-o cu o scurtă plecăciune, potrivit romanianetv.net.

Momentul a avut loc la Palatul Victoria, unde oficialul european a avut o întrevedere cu prim-ministrul și cu câțiva membri ai Guvernului, dar și cu şi fostul ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene Cristian Ghinea, de la USR PLUS, invitat să participe la întrevedere.

Cristian Ghinea a fost cel care a întins mâna primul, cu intenția de a o saluta pe șefa Comisie Europene. Ursula von der Leyen a refuzat să îi răspundă la salut, din motive evidente de siguranță sanitară, spunând râzând „I’m sorry!”.

Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a menționat în detaliu, prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, care sunt prioritățile PNRR-ului și ce alte obiective include planul, recent aprobat de Comisia Europeană.

Cristian Ghinea: 'Este al 20-lea plan aprobat, deci nu ultimul'

'Este al 20-lea plan aprobat, deci nu ultimul, așa cum din păcate s-a vehiculat din rațiuni de calcule politice cinice. După noi, săptămâna viitoare vor fi aprobate planurile Estoniei, Finlandei și Suediei, țări cu administrație publică mult peste nivelul României.

Luni de zile s-au făcut știri din scurgeri manipulate și trunchiate din comentariile venite de la Comisie. Am zis mereu că sunt comentarii tehnice, normale în orice proces de evaluare și negociere. A existat mereu o galerie mediatică și politică care dezinforma: că e dezastru, că planul a fost respins (patru valuri de știri cu respingere înainte să fie depus măcar). S-a tras de PNRR și mediatic și politic ca de o plăcintă de neînțeles, dar suculentă. Am răspuns mereu calm și factual',  potrivit unei postări pe Facebook a fostului ministru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel