Cristian Gheorghe Pavel, apropiat al lui Klaus Iohannis, a fost găsit spânzurat

Directorul adjunct al societății de transport Tursib, Cristian Gheorghe Pavel, a fost găsit spânzurat, miercuri dimineață, în casa mamei sale.

Cristian Gheorghe Pavel era soțul consilierului local FDGR, Anita Pavel. Cei doi sunt cunoscuți ca fiind în grupul de prieteni apropiat președintelui Klaus Iohannis. Soții Pavel au fost prezenți alături de președinte la petrecerea de după câștigarea alegerilor, dar și la petrecerea de Revelion, scrie turnulsfatului.ro

Conform ultimei declarații de avere, depusă la jumătatea anului trecut, Cristian Pavel nu avea datorii. El deținea, împreună cu soția, o casă în Sibiu de o sută de metri pătrați, un teren în intravilan de 400 mp și un autoturism Ford.

În jurul orei 10:00, a fost alertat serviciul de urgență la 112, după ce bărbatul a fost găsit în una din locuinţele care au aparţinut părinţilor lui. "Până în momentul de faţă nu avem suspiciune de omor, deci se confirmă faptul că este o sinucidere. Corpul a fost preluat de Medicina Legală, pentru autopsie", a declarat Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel