EXCLUSIV  Cristian Galescu, despre criza de personal din Lugoj: Vin 53 de autocare în fiecare zi

Cristian Galescu, viceprimarul municipiului Lugoj, a devăluit, pentru DC News, o situţie unică în România. Se întâmplă în oraşul pe care îl administrează.

Cristian Galescu susţine că Lugojul se confruntă cu o gravă criză de personal. Companiile multinaţionale au recurs la noi metode pentru a putea ocupa posturile vacante.

"Pe de altă parte mai există şi un lucru negativ pentru că mai sunt şi alţi investitori care şi-au manifestat intenţia de a veni pe raza municipiului nostru, dar din lipsa faptului că nu îşi mai găsesc personal suficient pentru a-şi dezvolta business-urile, au ales să plece în alte zone unde poate că nu au aceleaşi condiţii bune cum le-ar avea la noi", a declarat Crisotian Galescu

Criză forţă de muncă.

Companiile au îmbunătăţit serviciile pentru a atrage personal. "În momentul de faţă sunt multinaţionale care asigură cazarea pe raza municipiului, închiriind apartamente pentru oameni care vin din diverse locuri ale ţării. Avem firme care aduc, să zicem ca un fel de navetă zilnică, undeva la 53 de autocare de muncitori inclusiv de la Haţeg şi din alte oraşe. Tocmai această concurenţă între firmele din oraş duce la faptul că ei încearcă să ofere condiţii mult mai bune", a declarat Galescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel