Urmărește emisiunea live


Cristian Dima, ATAC: Lovitură DECISIVĂ pentru distrugerea economică

Președintele ALDE Galați, Cristian Dima, a lansat un atac, după ce accesul în piețe a fost limitat și locurile de joacă, închise. 

Printr-o postare pe Facebook, președintele ALDE Galați a transmis că „pas cu pas spre o nouă izolare? Asta ne așteaptă oare?”.

În continuare, Cristian Dima a dezvăluit că s-a abținut de la comentarii în ultimele două zile pentru a vedea următoarea mișcare a autorităților din Capitală. 

„Nu am comentat nimic în ultimele două zile pentru că am așteptat să văd ce „minunății” mai fac autoritățile noastre coordonate de la București. Ei bine, am văzut! Accesul în piețe limitat, locurile de joacă închise. Îmi aduc aminte de niște zvonuri din urmă cu 2 săptămâni, potrivit cărora județul ar urma să se închidă din ordin al prefectului PNL și al mai marilor din PNL Galați. Atunci au fost dezmințite imediat. Acum, lucrurile se apropie tot mai mult de impunerea de noi restricții din ce văd”, a scris Cristian Dima. 

„Ce va urma oare? Să țină vârstnicii în casă cu forța, să îi lase să umble doar 2 ore pe zi? Vor impune din nou purtarea măștii peste tot?”, a completat președintele ALDE Galați, sublinind că „nu vi se pare că am mai jucat în filmul ăsta? Ba da, sunt fix măsurile din perioada stării de urgență!”.

Lovitură decisivă pentru distrugerea economică a Galațiului

„O spun cât se poate de clar: o nouă stare de urgență este lovitura decisivă pentru distrugerea economică a Galațiului! Dacă se va ajunge la impunerea unei asemenea măsuri în județul nostru, nu știu câți din mediul de afaceri vor reuși să supraviețuiască, nu știu câte locuri de muncă vor mai rămâne în picioare!

Absolut, trebuie avută în vedere opinia specialiştilor, dar până la urmă aceasta este o decizie politică. Sper ca cei care au puterea de decizie să vină cu soluții, nu cu noi restricții care să pună la pământ economia județului Galați!”, a mai transmis președintele ALDE Galați, Cristian Dima.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel