Cristian Diaconescu, uimit de programul de guvernare al Cabinetului Cioloș

Cristian Diaconescu, fost ministrul al Justiției în Guvernul Adrian Năstase, se declară uimit de faptul că programul de guvernare al Cabinetului tehnocrat are doar 13 pagini, dar și de faptul că nu abundă în cifre şi informaţii. 

"O chestiune care mi s-a părut stranie a fost aceea că într-un stat membru NATO şi al Uniunii Europene, indiferent de excepţionalismul situaţiei în care ne aflăm, Guvernul s-a prezentat cu un program de guvernare de 13 pagini. Probabil că ar fi fost de aşteptat din partea unor persoane care au prevalent o calitate tehnică să abunde datele, informaţiile, cifrele, propunerile, poate, cu un anumit optimism, care nu apare la nominalizaţii politic, care au alt gen de legături cu partidele politice", a declarat, marți, la RFi, Cristian Diaconescu.

Citește și: Ce spune Băsescu despre Cioloș, după retragerea lui Guseth din guvern

Totodată, Diaconescu a subliniat, în aceeași măsură că așteaptă de la Parlament "acea reformă" și, cu ocazia învestirii noului Guvern, "ar avea un foarte bun prilej să arate opiniei publice faptul că a înţeles mesajele şi că se situează pe o poziţie constructivă alături de Guvern şi nu împotriva Guvernului".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel