Cristian Diaconescu (PMP), întâlnire cu primarul Emil Boc

Președintele PMP, Cristian Diaconescu a fost, astăzi, oaspetele Primăriei Cluj-Napoca.

Președintele PMP, Cristian Diaconescu a fost, astăzi, la Primăria Cluj-Napoca unde s-a întâlnit cu primarul Emil Boc.

"Domnul Diaconescu a fost întâmpinat cu prietenie de domnul Emil Boc, primarul orașului Cluj Napoca. Cei doi lideri politici, care se cunosc de multă vreme, fiind și colegi de Guvern într-o perioadă de criză profundă prin care trecea România, au purtat discuții de substanța privind politică la zi, situația economică și socială din Ardeal, dar și despre relațiile internaționale și implicarea PMP și PNL în familia politică a PPE.", se arată într-un comunicat de presă al PMP.

 

Diaconescu, despre Emil Boc


”Am fost deosebit de onorat de oportunitatea de a-l întâlni, la Cluj, pe domnul Emil Boc, o personalitate politică cu realizări incontestabile atât ca prim-ministru al României, dar și în calitate de edil al orașului Cluj-Napoca. Am discutat cu un adevărat politician de anvergură despre momentul politic prin care trece România, dar și perspectivele realiste privind gestionarea intereselor naționale, într-una dintre perioadele cele mai complicate prin care trece statul român.“, a spus Cristian Diaconescu. 

 

Ce nu știai despre Cristian Diaconescu. Dezvăluiri din astrograma politicianului

Astrologul DCNews i-a realizat anterior astrograma lui Cristian Diaconescu. 

Cristian Diaconescu, politician român și diplomat român, de formație jurist, s-a născut pe 2 iulie 1959, la București. Observăm că este un nativ Rac. Dacă ar fi să ne uităm la întreaga sa carieră, putem aprecia faptul că proprietățile acestui semn l-au ajutat să fie diplomat, să caute siguranța, pacea și parteneriatele echilibrate. De altfel, orice om născut în această zodie va căuta să se prezinte într-un mod cât mai pacifist și să îi împace pe aceia din jurul său. În acest caz, funcțiile de ministru de Externe și al Justiției i s-au potrivit de minune.

Mercur, planeta comunicării, se afla în Leu, ceea ce înseamnă că discursul său este unul foarte respectuos, motivant, dar și orgolios. Adică își respectă rădăcinile, își cunoaște valoarea și poate avea și calități didactice.

Și tot în semnul Leului mai avem Venus și Marte. Venus i-a adus onoare, respectul semenilor, spirit competitiv, mândrie, voință și pasiune în orice face. Un politician cu Marte în Leu este un negociator dur, de neînduplecat, curajos, cinstit, bun organizator și neînfricat atunci când are de luat o decizie grea. De multe ori, dacă este provocat, va demonstra de ce poate fi în stare.

Tripla conjuncție Mercur-Venus-Mercur se alătură lui Uranus. Cristian Diaconescu este un vizionar, un apărător al drepturilor egale, adept al carierei științifice, dar și un strateg la nivel macro.

Să nu uităm de Nodul Sud în Berbec, responsabil pentru calitățile de lider, dar și de Nodul Nord în Balanță care l-a obligat să învețe să caute întotdeauna calea de win-win.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel