Cristian Diaconescu: Nu am niciun motiv să evit contactul cu dumneavoastră!

Cristian Diaconescu, candidatul PMP la Președinție
Cristian Diaconescu, candidatul PMP la Președinție

Cristian Diaconescu este candidatul la președinție din partea PMP. El spune că principalul motiv pentru care candidează este reprezentat de români, politicianul dorind o campanie bazată pe comunicare cu alegătorii.

"Mă aflu într-o situație nouă, aceea de candidat pentru funcția de Președinte al României, însă mesajele dumneavoastră pe care le primesc zilnic sunt într-adevăr încurajatoare și mă ajută foarte mult. Vă mulțumesc pentru încredere, pentru susținere, iar unora dintre dumneavoastră vă mulțumesc și pentru consecvența ideii de a mă susține în această provocare. 

VEZI ȘI: De Ce candidează Cristian Diaconescu la prezidențiale. Iepuraș sau bisexual politic- scenariul PMP

Motivul principal pentru care candidez sunteți dumneavoastră. Consider că o perioadă nepermis de lungă politicienii și actorii politici decizionali s-au avut în centrul atenției exclusiv pe ei, iar obiectivele demersurilor lor au urmărit obiective legate aproape exclusiv de persoanele domniilor lor. În aceste condiții, foarte restrâns, campania mea vreau să fie în esență o comunicare directă cu dumneavoastră pentru că obiectivele noastre comune vă vizează în mod direct și exclusiv. De asemenea, socotesc că experiența mea, expertiză în domenii legate de interesele oamenilor din această țară și ale României și faptul că nu am nici un motiv de a evita contactul cu dumneavoastră sunt elemente care ne vor ajuta foarte mult", a scris Cristian Diaconescu pe blog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel