Cristian Diaconescu, confesiuni de "rebel". Traian Băsescu, singurul care i-a fost alături

Traian Basescu
Traian Basescu

Un rebel în luptă cu o viitoare dictatură, susținut doar de președintele Traian Băsescu. Așa se descrie prezidențiabilul, acum independent, cândva, în numele PMP, Cristian Diaconescu. 

"Multumesc foarte mult pentru că existați și credeți într-o Românie a noastră....nu a lor. Pericolul transformării într-un stat sovietic este mai real ca oricând. Acum, în acest moment, soarta României se vrea rescrisă așa cum n-a mai fost vreodată. Acum România este mai slabită, mai vândută și aruncată în namolul politic care se încheagă în jurul ei. Nu am abandonat și va rog sa nu abandonați nici voi. România suntem noi, cei care vrem ca lucrurile să meargă înainte spre progres, nu înapoi spre o societate limitativă și închistată. În 2009 ministrul de externe britanic Miliband îmi povestea, cu lacrimi în ochi, cum tinerii iranieni protestau în stradă știind că nu au nicio șansă, dar trebuiau să lupte cu dictatura pentru că... exista. Am pornit în această candidatură, ca un rebel, de unul singur având alături un alt partener, alt rebel hotărât să nu facă nici un compromis, Traian Băsescu", a scris Cristian Diaconescu, pe blogul său. 

Candidatul independent la alegerile prezidențiale 2014 a adăugat că "Chiar dacă mi-au închis mediatic orice cale de a putea transmite un minim mesaj, am continuat. Vă amintiți, singurul care se pronunța în favoarea mea era șeful statului. Împotriva tuturor…pentru că țara trebuie apărată și cine putea fi mai în cunoștiință de cauză dacă nu Președintele". 

El scrie că a încercat să continue după ce a acceptat că partidul ce-l susținea a propus un alt candidat, însă mobilizarea împotriva sa a devenit "vehementă". Se declară veșnic singur în luptele sale și cere un vot de încredere. 

"Merităm mai mult. Cred asta cu tărie și acesta e motivul pentru care, acceptând situația actuală, îmi construiesc strategic un alt drum prin care pot fi alături de țara mea. Alături de voi toți. De România", a conchis Cristian Diaconescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel