Cristian Bușoi, despre incidentul de la Floreasca: Vinovații responsabili trebuie să plătească

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Europarlamentarul PNL a transmis un mesaj pe Facebook, după tragicul incident petrecut la Spitalul de Urgență Floreasca.

Cristian Bușoi a făcut apel la găsirea vinovaților responsabililor pentru femeia de 66 de ani care a murit după ce a fost arsă pe masa de operații, la Spitalul Floreasca: „Vinovații responsabili de tragedia de la Spitalul Floreasca trebuie să plătească. Este inadmisibil ce s-a întâmplat, iar lucrurile nu trebuie ascunse, mușamalizate", a scris europarlamentarul Cristian Bușoi, pe Facebook.

„Sunt sigur că ancheta declanșată de ministrul Sănătății va scoate la iveală tot adevărul și va identifica autorii acestei tragedii. Indiferent de cum se numesc vinovații, indiferent de reputația lor, de ce reprezintă ei pentru lumea medicală, trebuie luate toate măsurile, astfel încât cazuri de acest gen să nu se mai repete", a adăugat membrul Partidului Național Liberal.

Încrederea în sistemul medical, la o cotă extrem de redusă

 

„Încrederea în sistemul medical este oricum la o cotă extrem de redusă. Astfel de tragedii amplifică sentimentul de neîncredere al oamenilor, ceea ce duce la efecte în lanț", a explicat Bușoi.

„Este obligatoriu ca autoritățile să spună adevărul și numai adevărul. Să facă cunoscute toate detaliile și, mai ales, să ia toate măsurile ca pe viitor să nu mai existe astfel de tragedii, pentru ca românii să vadă că cei responsabili de sistemul de sănătate fac tot ceea ce este necesar pentru îmbunătățirea condițiilor", a încheiat mesajul Cristian Bușoi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel