Cristian Bușoi vrea să aducă PNL-ului electoratul lui Iohannis

 Cristian Buşoi, candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL la Congresul din 17 iunie, spune că programul său politic are în vedere recâştigarea de către liberali a unei părţi din electoratul care l-a sprijinit pe preşedintele Klaus Iohannis. 

Cunosc foarte bine PNL. Sunt în partid de la vârsta de 18 ani. Am pornit de la organizaţia de tineret şi am ajuns în a doua poziţie în PNL, cea de secretar general interimar, reprezentând PNL cu eficienţă, cu rezultate, cu foarte mult bun simţ şi cu foarte multă muncă în Parlamentul României, în Parlamentul European şi în acel mandat scurt de preşedinte al CNAS. Vin cu un program care vrea să recâştige către PNL o parte din electoratul care l-a sprijinit pe Klaus Iohannis, de exemplu, care a ieşit în stradă împotriva PSD, dar care nu a mai venit alături de PNL la sfârşitul anului trecut, la alegerile parlamentare, a declarat Buşoi. 

El a spus că are în atenţie electoratul tânăr şi cel din mediul urban, care are aşteptări şi exigenţe mult mai mari faţă de clasa politică şi faţă de PNL. 

Cred că se poate uita cu interes către un partid condus de o persoană tânără, serioasă, care vine cu proiecte, care vine cu anumită consistenţă, care munceşte şi care are ca strategie să facă acestui partid imaginea unui partid consistent, serios, cu un profil foarte serios de partid de centru dreapta, a punctat Buşoi. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel