EXCLUSIV  Cristian Bușoi: Liviu Dragnea, precedent periculos. Dă foc stabilității economice a României

Dragnea - Firea
Dragnea - Firea

Cristian Bușoi, președintele PNL București, desființează promisiunile președintelui PSD, Liviu Dragnea. 

”Nu, aici punctul meu de vedere este foarte ferm și susțin poziția principială a președintelui României. Între timp, chiar și din punct de vedere legal lucrurile s-au clarificat. E o știre care a fost foarte importantă și care știu că a fost prima dată prezentată pe DCNews, sigur, la modul neutru și de informare a publicului, pentru că e o stare de fapt. Președintele României nu are ceva personal cu domnul Dragnea, ci a prezentat o poziție de principiu, care, până la urmă a fost valabilă pentru orice președinte al României. Nici măcar Traian Băsescu, care a făcut atât de multe lucruri rele în România, nu a nominalizat pentru funcția de premier pe cineva care ar fi avut o condamnare penală. E o chestiune care ține și de principii, reguli la nivel internațional. Prim-ministrul României reprezintă țara la nivel internațional, pe scena europeană. Între prim-miniștrii țărilor partenere ar trebui să existe o relație de încredere între oameni care nu au în trecut lucruri complicate cu legea. Din acest punct de vedere răspunsul e foarte clar și susțin cu toată puterea poziția lui Klaus Iohannis”, a spus Cristian Bușoi, la DCNews LIVE.

Precedent periculos

Liderul PNL București și al campaniei din Capitală a mai precizat: ”În ceea ce-l privește pe Liviu Dragnea, ca lider al PSD, sunt îngrijorat de felul în care dă mesaje extrem de populiste și, în opinia mea, chiar greu de acceptat dacă ne uităm că România trebuie să mențină o anumită stabilitate macro-economică. Nu știu dacă chiar are de gând, dacă ar ajunge într-o situație ipotetică prim-ministru, să facă lucrurile pe care le promite, opinia mea personală e că nu și este doar o retorică înșelătoare de campanie, dar cred că a ridica atât de mult așteptarea oamenilor și a da foc stabilității economice a României doar ca să se vadă în funcția de prim-ministru, este un precedent periculos pentru România.”

Programul PSD pe Sănătate, Harry Potter

Cristian Bușoi susține că programul pe Sănătate e irealizabil. ”E un fel de Harry Potter, o fantasmă, un lucru care nu poate fi pus în aplicare. E suspect  să spui că vei aloca 3,5 miliarde de euro pentru cinci spitale regionale. Mi se pare o sumă nejustificat de mare, în condițiile în care oricum nu avem acești bani”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel