Cristian Bușoi, discuție cu Alina Gorghiu. Concluzia liberalului

Prim-vicepreședintele PNL, Cristian Bușoi, a discutat cu Alina Gorghiu, copreședinta PNL. Potrivit declarației din cadrul conferinței de presă de vineri, Cristian Bușoi susține că de vină este presa pentru titlurile rupte din context date afirmației Alinei Gorghiu, care a precizat că liberalul nu este candidatul PNL la Primăria Municipiului București și că urmează să fie luată o decizie în acest sens. 

"Am discutat cu Alina Gorghiu. (...) Titlurile care s-au pus pe intervenția domniei sale sunt puțin rupte din context. Dumneaei nu a spus nicio secundă că nu sunt candidat, a explicat doar o situație procedurală din interiorul PNL, o situație procedurală foarte corectă", a declarat Cristian Bușoi.

Întrebat dacă are susținerea în continuare a organizației București, liberalul a precizat că a existat un vot unanim al membrilor filialei.

"A existat un vot unanim, pe 8 decembrie, dacă nu mă înșel, al organizației București. Organizația București de la acel moment este aceeași cu cea de astăzi, este adevărat că președintele s-a schimbat și astăzi președinte este Predoiu. Domnia sa a reafirmat că există o hotărâre care este în picioare, ce nu este pusă, la nivelul Bucureștiului, sub semnul întrebării, urmează o validare în Biroul Național. Eu sunt în PNL de 19 ani, de la vârsta de 18 ani. Țin foarte mult la PNL, accept orice decizie a PNL. Am în acest moment o poziție de europarlamentar la Bruxelles, pot să servesc România în primul rând și sigur și PNL și din poziția de europarlamentar, prin urmare aștept terminarea procedurilor interne și aștept decizia colegilor mei, dar cel puțin la nivelul organizației București nu am în acest moment niciun semnal că lucrurile ar sta altfel", a explicat Cristian Bușoi.

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, luni seară, că prim-vicepreședintele liberal, Cristian Bușoi, este un coleg activ, însă a subliniat că o candidatură finală a acestuia la Primăria Capitalei va fi decisă de Biroul Politic Național.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel