Cristian Bușoi: Ne pregătim să câștigăm dintr-un singur tur

Cristian Bușoi este propunerea organizației PNL din București pentru Primăria Generală. Nu este încă limpede dacă și conducerea partidului susține  candidatura sa la Primăria Capitalei și, în acest context, electoratul așteaptă anunțul partidului cu privire la candidatul pe care-l susține pentru București. 

Cristian Bușoi a avut o intervenție telefonică, joi, la România TV. El a vorbit despre cererea PNL ca alegerile locale să fie în două tururi. După respingerea premierului Dacian Cioloș, liberalul vede puține șanse ca alegerile locale să fie în două tururi. 

"Colegii mei au introdus un amendament în care au cerut două tururi. S-a respins în Parlament, pentru că nu aveam majoritate. Aveam de ales să votăm împotriva unui întreg Cod Electoral, care conține și multe alte lucruri bune. Am decis să votăm acel Cod Electoral, spunând că ne-am fi dorit ca alegerile să fie din două tururi", a declarat Cristian Buşoi, care adaugă că "sunt șanse minime să se mai schimbe ceva. Ne pregătim să câștigăm alegerile locale dintr-un tur". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel