Cristian Boureanu, prins cu 190 km/oră pe Autostrada Soarelui. Nicolae Bacalbașa, comentariu fabulos

Cristian Boureanu, fost vice-președinte al PDL, a rămas, sâmbătă, fără permis de conducere, după ce a fost prins conducând pe Autostrada Soarelui cu aproape 190 de kilometri pe oră. În acest context, medicul Nicolae Bacalbașa, răspunzând unei întrebări, a precizat cine sunt în general cei care forțează pedala de accelerație.

Cristian Boureanu avea 190 km/h în momentul când a fost monitorizat de radarele Poliției Rutiere aflate pe Autostrada Soarelui, sâmbătă, scrie romaniatv.net. 

Potrivit IGPR, permisul deputatului va fi suspendat pe o perioadă de 90 de zile și a primit și amendă, mai ales că politicianul nu a avut nici permisul la el.

Cristian Boureanu a anunțat că va contesta în instanță sancțiunile.

Tot sâmbătă, o altă persoană publică a rămas fără permisul de conducere. Fostul fotbalist Giani Kiriţă a fost prins în timp ce conducea cu 181 de kilometri în drum spre mare, tot pe Autostrada Soarelui. Nici el nu va mai putea conduce timp de 90 de zile.

Nicolae Bacalbașa: Pedala, instrumentul de manifestare al țoapei

Medicul Nicolae Bacalabașa, președintele Consiliului Județean Galați, a fost întrebat, sâmbătă, la România TV, în acest context de ce se calcă atât de tare pedala de accelerație atunci când se pleacă în vacanță, aici fiind vorba și de personalități sancționate.

"Personalități, greu de spus. Oameni cu bani. În general, pedala este acționată în forță de mârlanul cu bani pentru care orice amendă nu este amendă și care nu are capacitatea de a înțelege că de fapt bunul simț face parte din cultură și civilizație.

Pedala este instrumentul de manifestare al țoapei. Ăsta este adevărul. Îmi pare rău dacă unii vor fi lezați, dar nu este vorba numai de imprudență și de sfidare a vieții, care totuși este un cadou oferit cu generozitate de Dumnezeu, dar și o formă de lipsă de cultură", a comentat Nicolae Bacalbașa, prin telefon, la România TV.

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel