Cristian Boureanu pierde mandatul la Vaslui. USL închide toate colegiile

Vicepreședintele PDL, Cristian Boureanu, a pierdut alegerile din colegiul Huși, unde a candidat pentru un nou mandat în Camera Deputaților. USL a închis toate cele zece colegii de parlamentari din judeţul Vaslui, trei de senatori şi şapte de deputaţi, potrivit datelor centralizate prin sistemul SMS de către staff-ul de campanie al PSD

Uniunea Social Liberală a câştigat alegerile detaşat în judeţul Vaslui, în condiţiile în care a obţinut aproximativ două treimi din numărul total de voturi valabil exprimate, potrivit Mediafax.

 Potrivit datelor centralizate prin sistemul SMS de către staff-ul de campanie al PSD Vaslui, USL a închis toate cele zece colegii de parlamentari, şapte de deputaţi şi trei de senatori. Astfel, judeţul Vaslui va fi reprezentat în Parlament de cinci deputaţi PSD, respectiv Victor Cristea, Adrian Solomon, Ana Birchall, Toader Dima, Irinel Stativă, şi doi deputaţi PNL, respectiv Dan Bordeianu şi Florin Ciurariu, precum şi de doi senatori PSD, Gabriela Creţu şi Doina Silistru, şi unul PNL, respectiv Nelu Tătaru.

 În toate cele zece colegii, USL a obţinut, potrivit numărării a peste 75 la sută din totalul secţiilor de votare, 65 la sută din opţiunile electoratului. Practic, în niciunul dintre colegii USL nu a obţinut sub 55 la sută din numărul total de voturi.

 Marii perdanţi ai alegerilor din judeţul Vaslui sunt vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu şi preşedintele organizaţiei judeţene Vaslui a PDL, Dan Marian, ambii aflaţi la finalul a două mandate de deputaţi.

 "Chiar dacă suntem cu mult peste media pe ţară pe zona Huşi, cu 25-30 la sută din voturi, pe mine personal mă nemulţumeşte profund rezultatul obţinut", a declarat, luni dimineaţă, vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu

Cristian Boureanu, pe lângă pierderea alegerilor, s-a ales și cu un dosar penal pentru mită elecorală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel