Cristian Boureanu, cu sarmale în campanie electorală la Huși

boureanu_sarmale
boureanu_sarmale

Vicepreședintele PDL, Cristian Boureanu,  împreună cu soția sa, Valentina Pelinel, s-au aflat, duminică, la Huși, pentru a sărbători alături de localnici Zilele Orașului, unde le-au umplut oamenilor farfuriile cu sarmale moldovenești.

Îmbrăcat într-un halat alb și afisând o mină fericită, Cristian Boureanu a declarat jurnaliștilor România TV prezenți la eveniment: "Le-am împărţit, le-am gustat, sunt bune. Sarmalele moldoveneşti sunt bune".

La evenimentele prilejuite cu ocazia Zilelor Orașului de la Huși a participat și preşedintele PDL Vaslui, deputatul Dan Marian, şi şeful Consiliului Judeţean, Dumitru Buzatu, după cum a afirmat primarul municipiului Huşi, Ioan Ciupilan.

Întrebat, în direct la România TV, dacă fost prezent la festival pentru a-şi face campanie electorală, Cristian Boureanu a evitat să dea un răspuns concret, afirmând că a mai servit la cantine în Washington şi New York, la evenimente similare pentru românii de acolo.

Deși Cristian Boureanu a devenit parlamentar în 2008, după ce a câștigat colegiul numărul 3 din Argeș, în luna septembrie, democrat-liberalul a anunţat că va candida pentru un nou mandat în Parlament pe un colegiu din Vaslui, după ce ar fi primit oferte din mai multe judeţe ale ţării să candideze la alegerile generale de la sfârşitul acestui an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel