Cristian Borcea: Dinamo nu a fost mai prejos decât Barcelona

Fostul acţionar dinamovist Cristian Borcea a declarat, sâmbătă seară, după meciul amical cu FC Barcelona, scor 0-2, că elevii lui Dario Bonetti nu au fost cu nimic mai prejos decât formaţia spaniolă.

[caption id="attachment_219534" align="alignleft" width="289"] photo:Mediafax[/caption]

"A fost frumos, Dinamo a jucat foarte bine. Cred că avem o echipă care se va bate la titlu sezonul acesta. Atmosfera a fost extraordinară şi sper să fie la fel la toate meciurile. Barcelona este o echipă foarte bună, dar astăzi Dinamo nu a fost mai prejos. Nu s-a făcut de râs", a spus Borcea.

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat că pentru argentinianul Lionel Messi a fost greu să marcheze, deoarece elevii lui Dario Bonetti s-au apărat pe două linii.

"Dinamo a avut două ocazii şi putea să marcheze. A jucat mai bine în cea de-a doua repriză. Am văzut Barcelona jucând mai bine decât în seara asta. Pentru Messi a fost greu, pentru că Dinamo s-a apărat pe două linii. Chiar şi pentru el e greu să înscrie în aglomeraţia pe care a făcut-o Dinamo", a spus Popescu.

Echipa FC Barcelona a învins, sâmbătă, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci amical disputat pe Arena Naţională din Capitală, în care golurile au fost marcate de argentinianul Lionel Messi şi olandezul Ibrahim Affelay.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel