Cristian Bodea vrea să-și facă partid

Senatorul Cristian Bodea, exclus din PNL pentru afirmațiile sale despre partid și despre Klaus Iohannis după scrutinul electoral din 5 iunie, ia în calcul să-și facă propriul partid.

"Dacă nu mă primește niciun partid, n-am pierdut nimic. Nu am făcut scandal în PNL ca să mă duc să fiu iar cățel în alt patid. Nu o să fac și nu o să negociez niciodată așa ceva. Așa că ori ies din politică, ori fac alt partid, un partid al adevărului să zicem, dacă alte partide nu vor să se deschidă și să gândească altfel decât oamenii ăștia care au transformat un partid liberal într-un partid dictatorial.

Păi cum a ajuns Alina Gorghiu președinte al PNL? A fost impusă de Iohannis", a declarat Cristian Bodea, joi, la Antena 3. 

Bodea, despre regula celor trei "D"

Întrebat dacă ar trece la PSD, senatorul a explicat: "Nu știu. Sincer, am dubii în privința asta. Pentru că cei din PSD nu ar vrea așa ceva în partid: un om care vorbește liber. Pentru că oriunde mă duc, am să spun ce gândesc", a mai spus Cristian Bodea care a povestit și despre regula din vechiul PDL care a fost importată acum și de PNL.

"Când au venit PD-iștii ne-au spus: "La noi este regula celor trei "D" - dezbatere, decizie, disciplină. Numai uită că dezbaterea o fac câțiva șefi, decizia o iau tot ei și disciplina e pentru cățeii din partid. Adică, noi am decis, am dezbătut-o noi cum e bine și restul, marș și ciocul mic. Astea-s regulile și asta s-a important în PNL", a mai afirmat Cristian Bodea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel