Cristian Bodea, tranșant după înregistrările cu Teodor Atanasiu: Așa se face politică!

O înregistrare audio în care vicepreședintele PNL, Teodor Atanasiu, spune că vechiul PNL s-a folosit de PDL pentru a da președintele țării, dar și că PNL nu va respecta înțelegerea cu PDL asupra premierului a ajuns în presă. Colegul de Senat și de partid al lui Teodor Atanasiu, Cristian Bodea, a avut o reacție tranșantă. 

Senatorul PNL Cristian Bodea a declarat, la Antena 3, luni, cu privire la înregistrările cu Teodor Atanasiu: "Mie îmi place să spun lucrurile pe față, pentru că eu cred că cetățenii văd și degeaba facem declarații elegante, frumoase sau pe de-ascunsul. Ceea ce s-a discutat acolo se discută și-n tabără PDL, și-n fiecare tabără din vechiul PNL, și-n PSD. Așa se face politica, degeaba pretindem noi că suntem mironosițe, noi nu ne-am căsătorit nici când am făcut USL, nici când am făcut fuziunea cu PDL. Suntem politicieni. Am făcut niște înțelegeri pe baza unor priorități. Vreau să spun că în politică așa se joacă, se mai întâmplă și lucruri din astea, uneori ies la suprafață, alteori nu". 

VEZI ȘI: Scandal în noul PNL. PDL, pe făraș. Poziția oficială a PNL: "Discuții private, nu le asumăm", contrată din PSD: "Am fost tratați la fel"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel