Cristian Bodea, surprins de un bilețel galben găsit pe birou

Liberalul Cristian Bodea, chestor al Senatului, dezvăluie surpriza de care a avut parte după ce a stat de vorbă în cabinetul său cu un grup de elevi sosiți în vizită la Palatul Parlamentului, în prima zi a săptămânii "Școala Altfel".

"Ia uite ce surpriza am gasit pe birou...

Am avut,azi, in vizita un grup de 28 de elevi de la Colegiul National "Mihai Eminescu" din Oradea. Au facut un tur al Palatului Parlamentului si am stat cu ei de vorba la cabinetul meu de chestor. Bineinteles ca si-au facut poze pe scaunul meu. Sa vada oamenii daca merita sa isi doreasca o asemenea pozitie, cand s-or face mari. Dupa ce au plecat, dau cu ochii de biletelul galben...", a scris pe Facebook, senatorul PNL Cristian Bodea.

Postarea politicianului însoțește o fotografie cu bilețelul galben, scris de unul dintre vizitatori, acesta mărturisind că "A fost o onoare să stau pe scaunul dvs." 

Astăzi a început săptămâna 'Şcoala Altfel', potrivit calendarului structurii anului şcolar 2015-2016. Perioada 18-22 aprilie este una dedicată activităţilor extracurriculare şi extraşcolare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel