Cristi Pustai revine pe bancă. Ce echipă a preluat fostul antrenor al lui Gaz Metan Mediaş

Cristian Pustai a fost numit, duminică, în funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal Dunărea Călăraşi, a anunţat formaţia retrogradată în Liga a II-a pe site-ul său oficial. Pustai a fost ultima oară la Gaz Metan Mediaş, unde a ocupat funcţia de director tehnic. 

Cristian Pustai (53 de ani) a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane, obiectivul fiind promovarea în Liga I. Eugen Pîrvulescu (55 ani) a fost numit preşedinte executiv al clubului, după ce pe 11 iunie era instalat în aceeaşi funcţie la Academica Clinceni.

Mă bucur că domnul Cristi Pustai a ales să devină antrenorul echipei Dunărea. Experienţa şi profesionalismul de care a dat dovada la toate echipele pe care le-a pregătit sunt sigur că vor fi de bun augur pentru noi. Obiectivul este promovarea şi deşi se anunţă o competiţie extrem de dură, în noul sezon al ligii a II-a, consider că acest deziderat va prinde contur. De asemenea, Dunărea va miza şi pe expertiza domnului Eugen Pîrvulescu, care va ocupa funcţia de preşedinte executiv, urmând a colabora cu domnul Florin Brişan, care rămâne în continuare preşedintele Dunării. Domnul Pîrvulescu se va ocupa în paralel şi cu dezvoltarea proiectului Academia de Fotbal Dunărea, pe care l-am demarat încă din primăvara acestui an. Le urez bun venit la Călăraşi şi mult succes în continuare, a declarat Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, principalul finanţator al clubului Dunărea.

Pustai le-a antrenat în cariera sa pe Gaz Metan Mediaş (2007-2013), Pandurii Tg. Jiu (2013-2014), ASA Tg. Mureş (2014), Rapid (2015), FC Botoşani (2015-2016), Gaz Metan Mediaş (2016-2018). Eugen Pîrvulescu a condus clubul Pandurii Târgu Jiu în cea mai buna perioada a sa, când a evoluat în grupele Europa League.

Fost arbitru divizionar A, a mai condus formaţiile Voinţa Sibiu şi Universitatea Cluj-Napoca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel