Cristi Ganea, împrumutat de FC Viitorul de la Athletic Bilbao

O nouă problemă de lot pentru Contra. Un alt jucător este OUT. Cristi Ganea. foto: frf.ro
O nouă problemă de lot pentru Contra. Un alt jucător este OUT. Cristi Ganea. foto: frf.ro

Cristi Ganea (27 de ani) a revenit în Liga 1, anunțul a fost făcut de clubul FC Viitorul, care a precizat că fundașul stânga se va alătura lotului pregătit de Gheorghe Hagi. Ganea a ajuns sub formă de împrumut la Viitorul, de la Athletic Bilbao.

"FC Viitorul și Athletic Bilbao au ajuns la un acord privind împrumutul fundașului stânga Cristian Ganea la formația noastră pentru următoarele 6 luni. Cristian Ganea a mai evoluat pentru FC Viitorul în perioada 2015-2018, în care a marcat 8 goluri în 94 de partide din Liga 1. FC Viitorul îi urează bun venit și noi evoluții foarte bune în tricoul negru-albastru", se arată în anunțul clubului FC Viitorul.

Cristi Ganea a mai evoluat la Viitorul, în perioada iulie 2015 - 2018, dar și la alte formații din România, precum: ASA Târgu Mureş, CS Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari și FC Brașov. În iulie 2018 a fost transferat la Athletic Bilbao, contra sumei de un milion de euro. În ianuarie 2019 a fost împrumutat la Numancia, grupare pentru care a jucat 17 partide. În tricoul echipei Athletic Bilbao a evoluat doar în două meciuri oficiale, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel