Cristi Borcea, zi decisivă pentru a afla dacă este tată pentru a cincea oară

Condamnat în dosarul  Transferurilor la Penitenciarul Poarta Albă, Cristi Borcea ar putea afla astrăzi, dacă devine tată pentru a cincea oară. La judecătoria sectorului 3 din Capitală ar trebui să ajungă testul ADN care va demonstra dacă fata avocatei Simona Voiculescu este sau nu copilul fostului finanțator dinamovist, scrie libertatea.ro.

Cristi Borcea a fost dat în judecată anul trecut de fosta sa iubită, avocata Simona Voiculescu, care îi cerea să recunoască în acte fetița pe care ar avea-o împreună. La acea vreme, partenera de afaceri a dinamovistului, solicita ca la momentul realizării expertizei medico-legale ADN, să fie prezent, pe lângă ea, fetiţa şi Borcea, şi un expert care să se asigure că fostul acţionar dinamovist nu se va folosi de relaţiile sale pentru a falsifica actele medicale. Pentru a înlătura orice dubiu, magistraţii au acceptat cererea avocatei, iar analizele ar trebui să ajungă vineri la dosar.

Citește și: Borcea, sex închisoare. Reacția lui Mircea Badea

Cristi Borcea are trei copii (Patrick - 16 ani şi gemenii Antonia Melissa şi Mihai Angelo, în vârstă de 11 ani) cu fosta sa soţie, Mihaela. După divorțul din 2011, Borcea  s-a recăsătorit cu  Alina Vidican, care i-a dăruit şi ea un băiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel