Cristi Borcea va ieși din închisoare. În ce dosar va da declarații

Cristi Borcea
Cristi Borcea

Cristi Borcea, aflat după gratii în "Dosarul Transferurilor", urmează să iasă din închisoare pentru a da declarații în dosarul privind dezafilierea echipei de fotbal Universitatea Craiova.

El va fi adus cu mandat și va da declarații în calitate de martor (era membru al Comitetului executiv al FRF, în momentul în care s-au petrecut faptele care au dus la dezfilierea Universității Craiova).

Potrivit libertatea.ro, mai sunt de audiat doi martori: Adrian Stângaciu, juristul FRF, și Cristian Borcea, fost membru în Comitetul Executiv al FRF. Sentința este așteptată pentru 8 martie. Borcea a tot evitat să dea ochii cu judecătorii. Avocații lui au motivat că este bolnav, ba s-a operat.

În 2013, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost trimişi în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie, în dosarul privind dezafilierea echipei de fotbal Universitatea Craiova. Cei doi au fost acuzați de abuz în serviciu și trafic de influență. Membrii Comitetului Executiv al FRF care au votat dezafilierea Universităţii Craiova în 2011 au fost trimişi în judecată pentru abuz în serviciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel