Cristi Borcea, tată pentru a șaptea oară, GRAȚIAT. Sondaj

Cristi Borcea, aflat după gratii, va deveni tată pentru a șaptea oară.

În acest context ne întrebăm dacă nu cumva ar trebui grațiat. Să nu uităm cazul avocatei cu șase copii pe care a grațiat-o Traian Băsescu.

Avocata mafiei imobiliare, mama a șase copii

Traian Băsescu a recunoscut că a graţiat-o pe avocata mafiei imobiliare. În aprilie 2014, preşedintele spunea că nu ştia ce a făcut avocata, dar i-a fost milă de ea pentru că era abandonată de soţ şi avea acasă şase copii.

Avocata Nicoleta Constantin Maracine a fost condamnată, în 2009, în două dosare penale pentru infracţiuni ce ţin de mafia imobiliară, însă nu a avut timp să stea în închisoare pentru că a fost graţiată după fiecare condamnare.

Ar trebui și Borcea să fie grațiat?

Vă invităm să răspundeți la întrebarea propusă în sondaj: Dacă o mamă cu șase copii a fost grațiată de către președinte, oare ar trebui ca Borcea să fie și el grațiat în condițiile în care va deveni tată pentru a șaptea oară?

[citeste si]

Nota redacției - articolul cu grațierea lui Cristi Borcea a fost făcut pentru a semnaliza afacerea lui Traian Băsescu cu avocata mafiei imobiliare și nu pentru a-l elibera pe viitorul tătic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel