Cristi Borcea, replică la acuzațiile că ar duce o viață de nabab la Penitenciarul Poarta Albă

Cristi Borcea
Cristi Borcea

Cristi Borcea, aflat în prezent la Penitenciarul Poarta Albă, răspunde, în cadrul unui comunicat de presă semnat de avocatul său, Bogdan Vlad, acuzațiilor potrivit cărora se bucură de numeroase privilegii în închisoare, precum plasmă în cameră, acces nelimitat la telefon și la aparate de fitness, regim preferențial al pachetelor, dar și că și-ar fi lovit soția la vorbitor. 

Fostul acționar al Clubului Dinamo, Cristi Borcea, neagă în documentul citat că dispune de un tratament preferențial în perioada executării pedepsei cu închisoare la Penitenciarul Poarta Albă, după ce a fost condamnat în martie anul trecut, în Dosarul Transferurilor.

"Singurul aparat telefonic la care dl. Cristian Borcea are acces este acela instalat pe holul sectiei penitenciarului, aparat la care au acces toate persoanele private de libertate;

Toare camerele din unitatile de cazare sunt dotate cu televizoare, potrivit dispozitiilor legale puse in aplicare prin dispozitii si decizii ale directorului A.N.P. Prin dotarea cu aparate TV se garanteaza persoanelor private de libertate accesul liber la informatie, conform prevederilor constitutionale si legale.

Afirmatiile potrivit carora dl. Cristian Borcea a intretinut relatii sexuale cu o asistenta medicala, angajata a spitalului penitenciar Poarta Alba, respectiv ca au fost gasite sticle cu bauturi alcoolice in camera, sunt false. Caracterul nereal este confirmat oficial prin comunicatul emis de A.N.P", se precizează în documentul citat, potrivit romaniatv.net.

De asemenea, în replică, Borcea spune că este cazat în camera de penitenciar cu  alte 6-8 persoane, dar și că "are posibilitatea de a folosi exclusiv bicicleta medicinala si aparatele de fitnes cu care este dotata sala special amenajata in cadrul spitalului penitenciar, sala unde este persmis accesul tuturor persoanelor private de libertate aflate in unitatea sanitara", aparatele nefind plasate în camera sa.

Cristi Borcea, orgie sexuală în spitalul închisorii de la Poarta Albă

Totodată, este infirmată și acuzația potrivit căruia Cristi Borcea și-ar fi lovit soția la vorbitor, argumentând că zona este monitorizată în flux continuu de camere de supraveghere, există permanent gardieni, dar și alte persoane private de libertate care își exercită dreptul la vorbitor. O altă acuzație despre care Borcea spune că este "pură speculație" este aceea că ar fi primit pastile Viagra, întrucât fostul acționar de la Dinamo este cardiac.

ANP: Nereguli flagrante la Penitenciarul Poarta Albă. Cristi Borcea, privilegiat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel