EXCLUSIV  Cristescu (PMP), atac total la Orban: Umblă cu tesla după el! Un MILOG!

Radu Cristescu, lider PMP, invitat la DC News, a vorbit despre PNL și l-a atacat în termeni foarte duri pe Ludovic Orban.

„Avem o campanie foarte interesantă, foarte bună, de alegere a primarilor în două tururi. Dacă ne iese această campanie și vom avea și o finalitate pozitivă atunci putem spune ca va fi o luptă dreaptă.

La alegerea primarilor din primul tur, PNL a fost trup și suflet, a votat acolo. Și apoi aici am ajuns... Eu nu am văzut un partid mai de trădători decât PNL. Au votat multe lucruri alături de PSD și acum votează alături de PSD”, a precizat Cristescu.

Ulterior, liderul PMP și-a continuat atacul la Ludovic Orban.

„Ei sunt într-o continuă lovitură cu tesla nouă. Tot timpul au tesla. Eu cred că Orban umblă cu tesla după el și și-o trage din când în când. Faptul că și-o trage numai lui, n-ar fi o problemă, dar o trage și partidului și dreptei. Vedem ce face. Nu există opoziție, din acest motiv PSD este unde este, din acest motiv avem un guvern de semi-docți. 

(...)

Revenind la Ludovic Orban, Sică Mandolină cum i se spune. PSD nici nu putea să primească un mai mare cadou decât numirea în funcție și alegerea lui Sică Mandolină, un milog după mine, atâta timp și vorbim de stenograme. Când tu te duci să te milogești, să ceri bani, să-i dai nu știu cui de la ce televiziune să apari, nu mai ai calitatea morală să conduci un partid de talia PNL. Ce-l recomandă în motivul ăsta pe Orban să conducă PNL, în condițiile în care cu toții am citit acele stenograme și am văzut că Orban pentru 10.000 de euro stă în patru labe”, a adăugat Cristescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel