Cristescu, despre Băsescu: M-au contactat oameni din sistem și mi-au zis. Ești ”pa” dacă...

Scutaru Cristina / 13 mai 2019 / 16:20 Salveaza PDF Comentarii
Traian Basescu
Traian Basescu

Radu Cristescu, primvicepreședinte PRU, a transmis un mesaj despre Traian Băsescu.

”Tu ești REGINA!!!

Da, Traian Băsescu, tu ești REGINA! O regină cam spanchie, ce-i drept, dar tu ești! REGINA la care au ajuns marile șpăgi din România! Da, Traian Băsescu, tu care ai fost deputat, ministru, primar general, președintele României, ajuns senator, cel care acum te milogești sa ajungi in Parlamentul European pe 20.000 de euro, deși ești putred de bogat...sau ai nevoie de imunitate?!?


Ești un om politic corupt! O spun cu responsabilitatea unui cetățean, poate un pic mai informat ca alții. Cu fapte de corupție, unele știute, altele neștiute, într-un cuvânt ești un hoțoi bătrân, un hoț neprins! Pentru că ai fost și ești cel mai protejat om politic de către sistem.

De ce?

 

Pentru că tu ești unul dintre ei, tu l-ai creat pentru a te proteja pe tine și complicii tăi și pentru a-i paradi pe alții. Dar, trebuie să admit că ai fost deștept! Le-ai lăsat și lor felii din tort, pe o înțelegere tacită, ca prin firmele lor acoperite să se autofinanțeze, probabil doar șefii, pentru a-i avea și tu la mână pentru că și ei te aveau! Astfel, toată lumea a fost mulțumită! V-ați protejat unii pe altii!

In schimb, ai dezvoltat un sistem foarte eficient! Ai construit dosare penale pentru majoritatea oamenilor politici, generali și oameni de afaceri, care ar fi putut să te încrimineze cu ceva, pe tine și cei câțiva complici ai tăi. În momentul în care oamenii vorbeau și te simțeai in pericol, apăsai pe buton și ajungeau suspecți. Alții, mai puțin norocoși, erau arestați. Dacă ar fi spus că banii ajungeau la tine, spuneai ca sunt niște infractori și nu au credibilitate. Recunosc că este un sistem abil construit, iar tu ești un om bogat cu avere colosală!Pentru mulți ar fi un șoc dacă ar afla câți bani ai strâns.

Odată cu numirile lui Coldea și Kovesi, nu s-a mai ținut cont de nimic în fabricarea dosarelor, și asta, pentru că și pe ei i-ai lăsat să se dedulcească , că...deh”, a scris Radu Cristescu pe Facebook.

Cazul Elena Udrea

 

”M-au contactat oameni din sistem, care mi-au atras atenția că sunt încâ mulți care îți pupă inelul. Activi, dar și în rezervă! Dar, nu din dragoste sau frică, ci pur și simplu pentru că trebuie să se protejeze pe ei, pentru că au fost complici. Unii au furat, altii au știut, dar au tăcut, tot complici se numesc și ei! Aici îi dau un sfat lui Coldea să se autodenunțe până nu e prea târziu. Încă ești protejat, domnule președinte Băsescu. ÎNCÂ! Că te-au chemat să îți mai redeschidă unele dosare a fost doar de ochii lumii! Cam 80% din dosarele fabricate oamenilor politici, generali și oameni de afaceri s-au făcut in cei 10 ani de mandat. Multor dosare li s-a dat drumul in timpul mandatului tău, fie din răzbunare personala( Nastase, Voiculescu), fie din gelozie (Chereches), fie ca au vorbit in somn sau la un șpriț, Solomon, Gutău, Poteras, Videanu, Vanghelie și mulți alții. Aflu ca cățeii din jurul tău, unii plătiți din bani publici, alții din urma blaturilor partidului tău, PMP, de la Primăria Capitalei, spun că aș avea un caracter îndoielnic. Recunosc că în ceea ce te privește pe tine...așa este!

La ce fel de om de nimic ești, stau și mă gândesc că ceea ce i s-a întâmplat Elenei Udrea nu e întâmplator. L-a denunțat pe Coldea și Kovesi la DNA. Acolo a scris doar 10% din ceea ce știe. Prin simpatie și încrucișări de trei, luate câte trei, se putea ajunge la tine! Elena știa tot, ei știau tot și..:BUM!!!Poate te-ai gândit că femeie fiind, poate ceda. Să nu uităm că actele care au constituit dosarul Gala Bute au fost făcute pe timpul tău, poate ca măsura de precauție. Mă aștept la asta de la tine, sau poate că sistemul te-a aparat și s-a apărat și pe el! Poate, fără voia ta, doar, poate....și atunci ați paradito de comun acord!

E mai frumoasă libertatea, decât dragostea! Dacă Elena vorbește ești PA, te duci 30 de ani la pușcărie”, a mai scris primvicepreședinte PRU.

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23