Cristache intervine după propunerea lui Gorghiu pentru Rifai

Ionuț Cristache, jurnalist Antena 3, a reacționat după ce Alina Gorghiu i-a propus ziaristei Denise Rifai să candideze din partea PNL la parlamentare.

"Inteleg ca doamna Alina Gorghiu, "aleasa de cand era domnisoara", am citat din seniorul Quintus, a declarat ca si ar dori pe listele parlamentare oameni din media, precum Denise Raiffeisen. Da, fratilor, de oameni ca ea aveam nevoie! Imaginati va, sine mai curate, vom afla in sfarsit e ala un document, ne vom dumiri si noi, prosti fiind, cum incape un autobuz pe aleile dintre blocuri... ce sa mai, toate intrebarile existentiale care ne macina isi vor gasi raspunsul. Asadar, in virtutea acestor lucruri minunate care s ar putea intampla in vietile noastre propun din aceasta seara sa deschidem o petitie online #TeVreauDenise. Haideti sa nu ucidem acest vis! Haideti sa l construim impreuna cu #Denise! haideti sa i convingem pe cei de la PNL sa treaca la fapte! Like si share daca si tu vrei! Voicu Mirela, hai, da mai departe!", a scris Ionuț Cristache.

[citeste si]

"Maria Coman, Voicu Mirela radem noi, dar iata ca se intampla mai repede decat previzionam. Asa da! De seriozitate avem nevoie in politica. #GoRifai. Sa sustinem aceasta intalnire si poate ca la final vom avea parte de ceea ce ne dorim. #RifaiPNL", a mai notat jurnalistul de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel