Crin Antonescu vorbește despre întâlnirea sa cu Marian Munteanu

Senatorul PNL Crin Antonescu consideră că trebuie făcut cunoscut proiectul lui Marian Munteanu pentru bucureşteni, dincolo de 'discuţii istorice sau pseudo-istorice' despre fapte petrecute în urmă cu peste 20 de ani.

'Este o desemnare, este o candidatură, este un om, o personalitate, în legătură cu care eu, aşa cum constat, am neplăcerea să văd că nu stă nimeni sa asculte sau nu vine nimeni să-l întrebe ce este esenţial: proiectul pe care domnia sa îl oferă bucureştenilor. Şi se fac tot felul de discuţii istorice sau mai degrabă pseudo-istorice despre chestiuni de acum 20-25 de ani. Cred că este foarte important de cunoscut proiectul acestui om care, place sau nu place unora, este unul dintre personajele importante ale României postcomuniste', a declarat Crin Antonescu la Senat.

El a precizat că l-a întâlnit o singură dată pe Marian Munteanu, în urmă cu aproximativ 15 ani.

'L-am urmărit, aşa cum l-au urmărit toţi contemporanii, din prezenţe mediatice, atâtea câte au fost. Pentru mine, figura sa este legată de un timp şi de un loc care sunt esenţiale, vitale - Piaţa Universităţii, 1990. În sensul acesta, încerc o anumită emoţie pozitivă văzându-l revenit în activitatea politică. Esenţial, însă, pentru a-l vota, pentru a susţine sau pentru a avea încredere într-un proiect politic 'Marian Munteanu' este programul pe care domnia sa acum îl produce', a menţionat fostul preşedinte al PNL. Potrivit acestuia, important este ceea uneşte în această campanie partidul şi candidatul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel