Crin Antonescu: "Victor Ponta m-a trădat"

Crin Antonescu spune că a ales să se retragă din viața politică pentru că marile proiecte politice în care era implicat au eșuat, el fiind "trădat" de Victor Ponta. 

Contactat în vederea lămuririi motivelor pentru care a ales să se retragă din activitatea politică, în urma unor speculații recente că ar fi fost șantajat, Crin Antonescu a vrut să aducă o serie de precizări: 

"Eu m-am retras din viața politică pentru că este dreptul fiecărui om să pună punct unei activități care este până la urmă, benevolă. Politica nu este ca o anumită profesie să astepți pensionarea. De asemenea, marile proiecte politice în care eu am fost angrenat au eșuat. Pe scurt, eu am fost partener cu domnul Victor Ponta în marea construcție care a fost Uniunea Social-Liberală. Domnul Ponta m-a trădat și s-a aliat cu binomul, iar binomul l-a trădat pe Victor Ponta, dar asta e deja o altă problemă. Proiectul USL a eșuat. Proiectul revizuirii Constituției în care eu m-am implicat personal a eșuat, fiind și el sabotat tot de propriii mei parteneri. În momentul ruperii USL, Partidul Național Liberal a ales să susțină din motive absolut explicabile, pe altcineva în cursa pentru alegerile prezidențiale. Eu nu m-am retras, am vrut să candidez. La capătul a peste 20 de ani de activitate am considerat că e momentul să pun capăt, după eșecul unui proiect atât de mare, " a spus Crin Antonescu la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel