Crin Antonescu temperează nemulțumirile liberalilor din Dolj

Președintele PNL, Crin Antonescu, i-a rugat pe aleșiilocali doljeni,  primari, viceprimari, consilieri - "să-şi dea mâna şi să lucreze împreună pentru PNL", spunând că "secretul unui succes semnificativ este acest armistiţiu până trec alegerile europarlamentare".

Crin Antonescu a declarat, duminică, la Craiova, unde a participat la Delegaţia Permanentă Teritorială a PNL Dolj, că este coleg şi prieten şi cu liberalii din judeţ care au "nemulţumiri sau neînţelegeri" şi a făcut apel la colegii săi "să fie solidari" şi să lucreze împreună pentru partid.

"Am venit pentru a-mi afirma încrederea şi susţinerea pentru Mihai Voicu, pentru actualul birou, pentru a afirma, de asemenea, că sunt coleg şi sunt prieten şi cu cei care au nemulţumiri sau neînţelegeri. I-am rugat pe toţi colegii mei din Dolj, şi pe cei din conducerea judeţeană, şi pe primari, şi pe viceprimari, consilieri şi pe toţi membrii în general să facă din PNL Dolj un conflict îngheţat, cum se spune acum în diplomaţie, să fie solidari, să-şi dea mâna şi să lucreze împreună pentru PNL. Pentru alegerile europarlamentare filiala Dolj este pregătită în sensul puterii de luptă. Aici au fost dintotdeauna şi sunt oameni foarte energici aproape pătimaşi, viaţa este fierbinte în general în Dolj, viaţa politică. Avem oameni extrem de inimoşi, tot secretul sau condiţia unui succes semnificativ în Dolj este acest armistiţiu şi această solidaritate până trec alegerile europarlamentare", a spus Antonescu.

Liderul PNL a mai spus că "este un obicei în România" de a lua primari şi a-i determina "să dea voturi pentru formaţiunea la guvernare".

El a adăugat că PNL a mai rezistat "la asemenea presiuni şi în Dolj şi în toată România".

"Chiar dacă s-ar mai putea întâmpla să ne mai plece primari, parlamentari, pentru că avem 900 de primari, peste 150 de parlamentari, pe noi ne interesează şi să rămână primari, pentru că i-am susţinut, pentru că sunt puncte de sprijin electorale, dar mai ales ne interesează să vină cetăţenii", a menţionat Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel