Crin Antonescu: Sunt pur și simplu stupefiat!

Crin Antonescu a reacționat după ce Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, l-a acuzat pe senatorul PNL că a cumpărat de la fiul fostului șef SRI un apartament subevaluat, iar restul de bani ar fi fost achitați de o societate comercială.

„Nu am habar – aflu de la dumneavoastră de această aberaţie. Nici n-o cunosc (pe Alina Măgureanu – n.r.), dacă nu cumva suntem sau am fost vecini în blocul în care locuim. Nici n-o cunosc măcar – vă spun: n-am cunoscut-o pe doamna respectivă şi n-am absolut habar de toate chestiile astea. Şi, bineînţeles, orice astfel de acuzaţii sunt aberante şi lipsite de temei”, a declarat Crin Antonescu, potrivit psnews.ro.

Întrebat dacă ar putea exista vreun interes ascuns în spatele acestor denunţuri, Crin Antonescu a replicat: „Habar n-am – sunt stupefiat! Sunt pur şi simplu stupefiat! Nu m-a anunţat nimeni nimic oficial. Sunt pur şi simplu descumpănit – o asemenea aberaţie n-am mai auzit. Cât priveşte pe Chiliman şi pe Oprescu, cu Chiliman chiar am fost mari prieteni”, a încheiat ironic fostul șef al PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel