Crin Antonescu și-a completat lista de consilieri

Crin Antonescu
Crin Antonescu

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a semnat, luni, numirea lui Victor Voicu și a Mariei Cristina Manda în funcția de consilieri prezidențiali, concomitent cu eliberarea din funcție a ultimului consilier din echipa lui Traian Băsescu aflat la Cotroceni, respectiv Virgil Păunescu.

[caption id="attachment_219840" align="alignleft" width="310"] Foto: Mediafax[/caption]

Potrivit unui anunţ al Administraţiei prezidenţiale, președintele interimar, Crin Antonescu a semnat luni decretul pentru eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial a lui Virgil Păunescu.  Păunescu era ultimul consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu aflat încă în funcţie.

De asemenea,  Antonescu a semnat decretele pentru numirea lui Victor Voicu în funcţia de consilier prezidenţial pentru Sănătate Publică, în locul lui Virgil Păunescu, şi pentru numirea Mariei Cristina Manda în funcţia de consilier prezidenţial la Departamentul Constituţional Legislativ.

 Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a semnat, vineri, eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial a lui Bujor Teodoriu, acesta depunând jurământul de învestitură în funcţia de consilier de concurenţă, membru al Plenului Consiliului Concurenţei. Crin Antonescu a declarat, în iulie, la România Tv, că l-a întâlnit la Cotroceni pe consilierul prezidenţial Bujor Bogdan Teodoriu, care şi-a exprimat dorinţa de a merge la Consiliul Concurenţei, precizând că acesta lucru s-a şi întâmplat pentru că e un om "capabil şi decent".

 Totodată, în 3 august, Crin Antonescu a semnat decretele de eliberare din funcţii a cinci consilieri prezidenţiali ai lui Traian Băsescu, respectiv Iulian Chifu, Iulian Fota, Cristian Diaconescu, Bogdan Drăgoi şi Bogdan Mănoiu, după care a urmat și demisia lui Daniel Funeriu de la Cotroceni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel