Crin Antonescu, sfat pentru Klaus Iohannis într-un subiect delicat

Senatorul liberal Crin Antonescu, fost preşedinte al PNL, are un sfat pentru președintele Klaus Iohannis, legat de problema familiei Iohannis cu un imobil din centrul Sibiului, pentru care se judecă de mai mulți ani.

Într-un interviu acordat prin telefon jurnalistei România TV, Andreea Crețulescu, și difuzat miercuri seară, Crin Antonescu a fost întrebat ce ar fi făcut în locul președintelui Iohannis într-un subiect atât de delicat ca cel actual, respectiv casa din Sibiu, pierdută în instanță.  

"E greu de pus în locul altcuiva, pentru că niciodată nu ești în locul altuia, nu ai toate datele și nu ești acel altcineva. Fiecare om politic reacționează într-o situație sau alta în funcție de suma acestor factori. Nu pot să dau răspuns la această întrebare în afară de a vă spune, lucru cu care cred că suntem toți de acord, inclusiv dl Iohannis, că este esențial ca într-o țară în care se discută atât de mult despre domnia legii să consfințim prin toate actele noastre, mai ales atunci când ne aflăm în poziții de importanță în stat, acest concept", a declarat Crin Antonescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel