Crin Antonescu, lămuriri privind "lista trădătorilor"

Crin Antonescu
Crin Antonescu

La Congresul PNL care a avut loc sâmbătă, Crin Antonescu a trimis săgeți către colegii săi din PNL care l-ar fi trădat. Fostul lider PNL nu a făcut referire la nicio persoană anume, dar ulterior a venit cu lămuriri asupra acestui subiect.

VEZI ȘI: Ioan Ghișe, despre plecarea din PNL. "Cred că s-a făcut o greșeală"

"Nu vreau să număr trădători, deși lista trădătorilor este destul de lungă", a declarat Crin Antonescu, care a continuat prin a descrie câteva caracteristici ale "trădătorilor". Ulterior, a revenit cu un mesaj pe Facebook și și-a completat declarațiile făcute la Congres.

VEZI ȘI: CONGRES PNL. Antonescu a făcut portretul robot al trădătorului

"Nu am dorit la Congresul acesta să număr trădătorii, pentru ca lista este cumplit de lungă. Trădătorii iau ochii, sunt invitaţi prin emisiuni, se agită, promit, candidează, înfiinţează partid, ţin citez «vie flacăra liberalismului». Celorlalţi, nedreptăţiţi, uneori chiar nu li se ştie nici numele, chiar printre noi. Mesajul meu din capătul acestei aventuri de existenţă împreună a fost că numai cei drepţi contează, că numai aceia există, pentru că cine trădează încetează să existe. Când trădezi încetezi să mai exişti!

Din păcate PNL nu are în rândurile sale doar oameni curaţi, devotaţi, dedicaţi, care să nu ceară nimic şi să dea tot! Chiţoiu, Radu Stroe, Norica Nicolai, și câți alții, sunt oameni care au primit tot de la acest partid, deși au dat foarte puţin acestui partid, iar în acest moment probabil, cei care încă mai sunt în PNL, îl vor părăsi. Partidul nu a stat în ei niciodată, partidul a stat în oamenii care au dat mai mult decât au primit. Niciunul dintre cei care vor pleca, după ce îşi vor face numărul, nu va lăsa partidul mai slab, ci după părerea mea mai puternic, pentru că viaţa şi forţa unui partid nu ţine de numărul din adunături, ci ţine de voinţa şi de capacitatea, de caracterul oamenilor săi!", a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a lui Crin Antonescu.

CITEȘTE ȘI: Cezar Preda: De astăzi, Iohannis va avea o problemă cu PDL-ul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel