Crin Antonescu, reacție la stenogramele DNA în care îi este pomenit numele

Crin Antonescu
Crin Antonescu

Crin Antonescu a replicat la stenogramele în care îi este pomenit numele alături de premierul Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu, Sebastian Ghiță și fostul președinte al PNl Prahova, Adrian Semcu, actual vicepreședinte al CJ Prahova reținut azi de procurorii DNA în Dosarul cumnatului premierului, Cristian Herțanu.

Crin Antonescu a declarat pentru stiripesurse.ro că relatările din stenograme sunt corecte, dar că a fost vorba strict de discuții politice despre stabilirea candidaturilor pentru alegerile locale din cadrul USL.

”E foarte corectă discuția de acolo - Domnule eu știu că Ghiță are interese la Pahova. Eu discutam totul în plan politic și în discuția cu Ponta pe care eu o relatez - foarte probabilă, e aproape corectă relatarea asta, este că eu am discutat cu Ponta și i-am spus Domnule la Prahova eu iau unul sau altul - adică candidatura la Consiliul Județean sau la Primărie pentru că dacă vă uitați în text eu spun mai departe citându-mă cumva "pentru că la Primăria avem oricum viceprimar, pe Cătălina, pentru că am organizația Ok și pe județ nu prea avem și aș vrea să o întăresc cumva și de aia aș prefera președinte de consiliu județean". Mă rog... până la urmă nu am luat nimic.

Deci eu dacă am vorbit cu Semcu despre asta am vorbit, despre candidaturi, despre lucrurile politice. Nu am avut nici o discuție cu el despre vrun contract... asta așa ca să aveți relatarea corectă apropo de contracte”, a spus Crin Antonescu.

Crin Antonescu a mai precizat că nu a fost chemat la DNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel