Crin Antonescu: PNL-ul are o problemă pe care trebuie să o rezolve

Crin Antonescu a declarat la postul B1 că Partidul Național Liberal are o problemă pe care trebuie să o rezolve, iar scopul nu este nicidecum să pună "cuie pe drumul PSD".

Crin Antonescu a făcut o radiografie a principalelor partide politice din România. Liberalul a dezvăluit că în acest moment formațiunea din care face parte are o problemă care nu poate fi rezovată de o singură persoană. Mai mult, Antonescu a declarat că PSD-ul se "ocupă singur de propria sa nimicire".

"E dezastru"

"Problema PNL-ului nu este aceea de a pune cuie pe drumul PSD. PSD, după cum vedeți, se ocupă singur de propria sa nimicire și problema PNL-ului este să ofere României un altceva, un altceva credibil, un altceva serios, iar chestiunea asta nu o poate rezolva niciodată un singur om, că îl cheamă Orban, că îl cheamă Antonescu. Asta este o chestiune care este o problemă a PNL-ului și pe care tot PNL-ul va trebui să o rezolve, dar niciodată cu un singur om. (...) Ce se întâmplă cu PSD-ul de o bună vreme și în momentul ăsta și ce se întâmplă și cu guvernarea e deastru. M-ați întrebat ce cred eu, nu vreau să supăr pe nimeni", a declarat Crin Antonescu la B1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel