Crin Antonescu: PNL nu participă la consultările de la Cotroceni. Chemăm Guvernul şi partidele la noi la sediu, pentru discuţii

Crin Antonescu
Crin Antonescu

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a declarat luni că reprezentanţii cu vor merge la consultările de marţi de la palatul Cotroceni, dar a invitat Executivul şi partidele parlamentare cu excepţia UNPR la discuţii pe problemele propuse pentru consultări.

Antonescu a precizat că Traian Băsescu "şi-a pierdut calitatea de moderator", informează Agerpres. Printre temele de discuţie propuse de liderul liberal vor fi cele care ţin de reforma fiscală, de reforma administraţiei, a sănătăţii şi a educaţiei.

Crin Antonescu Acesta a afirmat că încă nu a trimis invitaţia la discuţii, dar ea va fi trimisă în perioada următoare.

Preşedintele Traian Băsescu a invitat partidele parlamentare la consultări marţi, 2 noiembrie, temele de discuţie vizând concluziile Consiliului european de toamnă, perspectiva relaţiei cu FMI şi aderarea României la spaţiul Schengen. Traian Băsescu a trimis, vinerea trecută, o scrisoare în acest sens preşedinţilor partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlament. 

Citeşte şi:

Preşedintele Traian Băsescu invită partidele parlamentare la consultări, pe tema relaţiei cu FMI şi aderarea la spaţiul Schengen

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel