Crin Antonescu: "Nu mă retrag din politică"

antonescu
antonescu

Preşedintele interimar Crin Antonescu, a declarat, marț, după decizia  de invalidare a referendumului că atât el, cât şi PNL vor respecta decizia CC de invalidare a referendumului, deşi o consideră nedreaptă pentru că ignoră votul a opt milioane şi jumătate dintre români. Totodată, Antonescu a spus că nu se va retrage din  politică.

[caption id="attachment_223184" align="alignleft" width="310"] Foto: Mediafax[/caption]

"Primul lucru care trebuie spus este că atât eu, ca preşedinte interimar al României, cât şi PNL vom respecta decizia Curţii Constituţionale şi, ca atare,cursul procedural va fi parcurs şi nimeni nu pune la îndoială respectarea deciziei Curţii Constituţionale", a afirmat Antonescu.

 El a mai spus că decizia Curţii Constituţionale este "nedreaptă pentru ca ignoră votul a opt milioane şi jumătate dintre români".

De asemenea, Antonescu a declarat că nu se retrage din viaţa politică, pentru că "Traian Băsescu a fost demis pe fond" şi că acesta ar trebui să demisioneze.

 "Da, am spus că dacă Traian Băsescu nu va fi demis, mă joi retrage din politică. Nu mă retrag din politică, pentru că Băsescu a fost demis în realitate pe fond", a declarat Antonescu, susţinând că cel care trebuie să demisioneze este Băsescu.

 El a precizat că şi-a luat angajamentul demisiei "doar în faţa dorinţei românilor".  Crin Antonescu a mai spus că îşi va relua activitatea politică în calitate de preşedinte al PNL şi copreşedinte al USL.

 "Eu îmi voi relua activitatea politică în calitate de preşedinte al PNL şi copreşedinte al USL", a subliniat Antonescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel