Crin Antonescu - Klaus Iohannis. Fostul lider PNL explică de ce nu s-a implicat în campania electorală a noului președinte al României

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a dezvăluit motivele care l-au determinat să nu se implice în campania electorală a lui Klaus Iohannis.

Senatorul PNL a mărturisit că nu se aștepta ca primarul Sibiului să îl înfrângă pe Victor Ponta și să fie ales președinte al României.

"Nu excludeam posibilitatea, deşi o consideram mică, ca domnul Iohannis să câştige, dar nu mă aşteptam. Am curajul să spun că nu se aştepta nimeni la ceva mult mai amplu decât victoria unui candidat, ceva care s-a întâmplat duminica trecută. A fost, cum am putut vedea toţi, nu o victorie neaşteptată, ci un adevărat seism electoral, fapt pentru care consider aceste alegeri prezidenţiale nişte alegeri istorice. Ele marchează mutaţii în societate, care pot fi calificate astfel", a declarat Crin Antonescu pentru gandul.info.

Citește și: Premieră absolută în politica românească! Ce a reușit Iohannis

Fostul lider al PNL a prezentat și motivele care l-au determinat să stea departe de campania electorală a lui Klaus Iohannis, însă a precizat că "atât cât îi stătea la mână" s-a implicat prin mesaje clare împotriva candidatului Victor Ponta.

"Nu m-am implicat în mod direct în calitate de susţinător direct al lui Klaus Iohannis, pentru că am avut motive foarte concrete în raport cu candidatul Klaus Iohannis: campania pe care acesta a făcut-o şi mulţi dintre oamenii pe care i-a avut alături în această campanie. Atât cât îmi stătea la îndemână m-am implicat prin mesaje foarte clare împotriva tuturor minciunilor pe care le-a livrat cu vârf şi îndesat în această perioadă prin intermediul candidatului său Victor Ponta şi mai ales prin intermediul trupelor sale de propagandă", a continuat Crin Antonescu.

Vezi și: Episod mai puțin cunoscut din viața lui Iohannis: Ce dezamăgire a trăit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel