Crin Antonescu, în fruntea alianței anti-PSD. Chirieac: Cea mai bună veste pentru România

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat o posibilă revenire în politică a lui Crin Antonescu.

În vederea alegerilor de anul viitor, partidele de dreapta au început să gândească o serie de strategii. În acest context, fostul președinte Traian Băsescu a vorbit despre un posibil ”unificator al dreptei” în persoana fostului președinte al PNL, Crin Antonescu. 

Analistul politic Bogdan Chirieac consideră că o posibilă revenire a lui Crin Antonescu ar fi ”cea mai bună veste pentru România”, dar este sceptic că ”statul subteran” va accepta revenirea lui Antonescu în politică.

„Ar fi cea mai bună veste pentru România. Crin Antonescu nu ar tolera statul subteran. Din nefericire pentru noi toți, statul subteran știe acest lucru. Ca urmare, la fel cum a fost îndepărtat din politică în 2014 de statul subteran și domnul Victor Ponta, la fel cred că statul subteran s-ar opune. Mai ales că și-au găsit o nouă păpușă de laborator: domnul Dacian Cioloș. Uitați-vă cu atenție la domnia sa, va crește spectaculos în lunile următoare”, a declarat Bogdan Chirieac la România TV.

„Țineți minte discursurile formidabile din Parlament care ne-au ridicat pe toți în picioare ca la Revoluție? Îl vedeți pe Crin Antonescu strigând 'cine nu sare ia condamnare?'”, a mai adăugat analistul politic.

'Ar putea fi o soluţie (Crin Antonescu - n.r.), având în vedere încrederea de care se bucură. El a plecat la timp, în plină glorie. A plecat la timp, înainte să se vadă că regele-i gol. Ar putea coaliza toată dreapta', a replicat Traian Băsescu la întrebarea dacă Antonescu ar putea fi liderul unei coaliţii a forţelor de dreapta din România.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel