Crin Antonescu îl amenință pe Tăriceanu

Crin Antonescu1
Crin Antonescu1

 Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, la Realitatea TV,  că în cazul în care Băsescu l-ar numi premier după 9 decembrie, Tăriceanu va fi exclus din partid, iar Preşedintele suspendat.

Crin Antonescu a declarat, în cadrul emisiunii Realitatea la Raport, de la Realitatea TV, că nu are pretenţii de la Tăriceanu şi că în cazul în care Băsescu îl va numi premier după 9 decembrie, preşedintele va fi suspendat, iar liberalul exclus din partid.

"La dl Tăriceanu n-am pretenţii, dar dacă imi dati dvs o singură declaraţie antioccidentală făcută de mine sau de Ponta, eu inchei subiectul, mă scol şi-am plecat. Trebuie spus: sfaturile sunt intotdeauna binevenite in functie de sursă, Politeţea te indeamnă să asculti sfaturi, dar nu poate merge pana la ridicol, e greu să primeşti sfaturi de la cineva care a anunţat ca se retrage dintr-un angajament militar din Irak fara a-şi preveni sau informa măcar aliaţii (...) Tăriceanu se lasă manevrat"

 "Tăriceanu nu va primi mandatul de premier, dacă i se oferă după alegeri. Dacă il primeşte: Băsescu e suspendat, si Tăriceanu exclus. Nu lucrăm de doi ani zi de zi spunându-le oamenilor că dacă noi castigam asta se intampla, pentru ca a doua zi , cineva dintr enoi să facă guvern cu PDL.", a declarat Antonescu, la Realitatea la Raport.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel