Crin Antonescu îi taie telefoanele lui Traian Băsescu

Președintele interimar, Crin Antonescu,  a declarat, vineri seara, în cadrul unei conferințe de presă de la Palatul Cotroceni, că a cerut lui Marcel Opriș, directorul STS, să retragă liniile telefonice secretizate din cadrul sediului de campanie al președintelui suspendat, Traian Băsescu.

Președintele suspendat, Traian Băsescu, primește o lovitură din partea lui Crin Antonescu. Președintele interimar a declarat că a cerut directorului STS ca liniile telefonice instalate în sediul de campanie al lui Băsescu să fie retrase.

"Am adresat astăzi o dispoziţie directorului STS, domnul Marcel Opriş, în care i-am cerut să ia de îndată măsurile pentru a se reintra în deplină legalitate, adică întreruperea funcţionării acestui serviciu special pentru o persoană privată", a spus Crin Antonescu,

Pe mine personal, ca persoană fizică, nu mă interesează câte telefoane speciale are la dispoziţie Traian Băsescu. Chestiunea este că în ţara asta există legi, care trebuie respectate, şi că există oameni care au la rândul lor, prin lege, obligaţia de a face ca legile să fie respectate. Nu puteam să mă sustrag de la a lua o anumită atitudine şi anumite măsuri. La fel şi Comisia de securitate din Senat. Echipamentele instalate acolo au fost instalate în virtutea unei legislaţii care prevede strict beneficiarii acestor instalaţii şi servicii. Preşedintele României, adică persoana care exercită efectiv funcţia, este una singură. Nu avem în legislaţie noţiunea de preşedinte suspendat, dar aceasta arată oricui că este vorba de cineva a cărui funcţie de preşedinte, cu toate prerogativele sale, este întreruptă, a declarat printre altele Crin Antonescu.

Odată cu luarea acestor măsuri, cazul este închis. Legea este lege şi ea se aplică nu după cum crede Traian Băsescu, nu după cum dă ordine verbale din maşină sau de pe gard, ci în conformitate cu litera şi spiritul acesteia, a afirmat Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel