Crin Antonescu îi răspunde lui Traian Băsescu. "O glumă mai proastă…"

Traian Băsescu
Traian Băsescu

PDL îl acuză pe Traian Băsescu, aruncând suspiciuni asupra președintelui. Președintele dă în Crin Antonescu și liberalul îi răspunde. 

Preşedintele Traian Băsescu lăsase circa 10-15 cutii cu documente în sediul PDL din Aleea Modrogan 1, au declarat duminică surse din partid, care nu au putut preciza însă despre ce documente ar fi vorba.

"Avea câteva documente. Erau 10-15 cutii mai mari cu documente. Ce conţineau nu ştiu. Probabil că nu e ceva important, pentru că altfel nu erau lăsate acolo", au relatat sursele citate.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Sinaia că şi-a luat arhiva personală din sediul PDL din Modrogan 1, spunând că o va muta la PMP. Traian Băsescu a spus că şi-a luat arhiva din Modrogan, fiindu-i teamă că va veni Crin Antonescu în biroul respectiv.

"Probabil că a fost o glumă, o glumă mai proastă, cum i se întâmplă domnului preşedinte", a spus Crin Antonescu, la B1 TV. A precizat şi că, în 2012, din postura de preşedinte interimar al României, nu a avut nimic împotrivă ca preşedintele suspendat Băsescu să-şi sigileze biroul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel