Crin Antonescu, dorit la șefia PNL. Răspunsul politicianului

Crin Antonescu refuză să se întoarcă în structura de vârf a PNL, deși Alina Gorghiu, fostul lider al partidului, consideră că este persoana ca mai bună pentru a prelua șefia formațiunii politice. 

 

”Nu am plecat din PNL. Dacă mă interesează lucruri despre conducerea PNL? De câte ori ar trebui să spun NU! Eu nu cred că d-na Gorghiu a făcut o ofertă. Am văzut ce a spus și domnia sa, a spus un cuvânt frumos, un cuvânt colegial, pentru care îi mulțumesc, dar nu a făcut o ofertă, pentru că totuși PNL nu e ceva ce poate fi ofertat către mine, către dl Tăriceanu, ceea ce și ca ipoteză mi se pare scandalos, sau către altcineva. Deci NU. Aceasta vine dintr-o decizie pe care am anunțat-o de mai multă vreme și pe care nu am schimbat-o niciodată. Dacă îmi voi forma o părere (despre un potențial lider - n.red.), o sugestie, am să spun acest lucru, dar am să spun mai întâi colegilor mei", a declarat Crin Antonescu, marți, la B1 TV. 

"V-am răspuns pentru că m-a emoționat îndârjirea dumeavoastră jurnalistică, pur și simplu am vrut să dau un răspuns să nu vă perpeliți. NU sunt interesat în chestiunea asta", a adăugat politicianul, acesta precizând că are încredere că "un partid de forța, de tradiția PNL" va găsi resursele pentru a ieși din acest impas. 

Citește și: Alina Gorghiu: Crin Antonescu, soluția bună pentru PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel