CRIN ANTONESCU, dezvăluiri despre marele deserviciu făcut de Traian Băsescu

Fostul lider al PNL, CRIN ANTONESCU, convins că reţinerea lui fratelui președintelui şi întreaga afacere din jurul acestuia reprezintă sfârşitul moral al regimului Băsescu, susține că "prin aceste întâmplări", Traian Băsescu mai face un deserviciu României.  

CRIN ANTONESCU. "Aceste zile am asistat la sfârşitul regimului Băsescu din punct de vedere moral, pentru că politic, regimul s-a sfârşit în 2012, la referendum, chiar dacă el a rămas preşedinte. S-a sfârşit acum şi s-a sfârşit jalnic, pentru că tocmai punctul forte, statul de drept a fost implicat", a declarat, joi seară, Crin Antonescu la Realitatea TV.

Cât va dura scandalul înregistrărilor cu Mircea Băsescu

CRIN ANTONESCU. Fostul președinte al liberalilor este convins de efectele devastatoare pentru țară ale scandalului în care este implicat fratele președintelui, Mircea Băsescu: "Cred că imaginea României va fi cumplit devastată. Nimeni nu face vreo discriminare. Romii sunt cetăţeni cu aceeaşi drepturi ca noi toţi, vorbim însă de interlopi, despre bandiţi. Pe agenţiile de presă se va vorbi despre asemenea relaţii dintre cineva atât de apropiat preşedintelui şi de interlopi. Va dura mult mai mult decât mai are de durat regimul Băsescu sau preşedinţia lui Traian Băsescu", a spus fostul lider liberal.

Citește și Înregistrări Mircea Băsescu: Bogdan Teodorescu explică la cine este offside-ul cel mai mare

Deserviciu pentru România, dar avantaj pentru PSD

CRIN ANTONESCU. În opinia lui Crin Antonescu, "prin aceste întâmplări", președintele Traian Băsescu mai face un deserviciu României: "Marea problemă a României e că Băsescu lasă România cu un PSD întărit. Traian Băsescu mai face un deserviciu României prin aceste întâmplări, întărind o propagandă pesedistă".

Citește și CT Popescu: TRAIAN BĂSESCU este un INTERLOP

Crin Antonescu pune la îndoială declarațiile lui Traian Băsescu 

CRIN ANTONESCU. Fostul lider liberal și-a exprimat de asemena opinia și în legătură cu o eventuală demisie a președintelui Băsescu, mai ales că se îndoiește de faptul că șeful statului nu ar fost înștiințat de ceea ce făcea Sandu Anghel, zis și Bercea Mondial.

"(Demisia) e o chestiune personală pe care nu o poate lua decât Traian Băsescu. Demisia e o soluţie, chiar dacă preşedintele nu ar avea niciun fel de implicare. Lucruri greu de crezut. Preşedintele a pretins mereu că e cel mai informat om din ţară. Mi-e greu de crezut că cei care îl informau pe preşedinte nu l-a informat cu ce se ocupă Bercea", a mai spus Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel