Crin Antonescu dezvăluie culisele semnării pactului de coabitare. Cine l-a COMANDAT. "Victor Ponta ar trebui să DEMISIONEZE"

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, a dezvăluit, într-o reacție devastatoare, cum a fost semnat pactul de coabitare dintre premierul Victor Ponta și președintele Traian Băsescu. 

"Terminati-o cu Cotroceniul că am avut destulă comedie până acum! Ponta afirmă în mod stupid că în urma pactului a fost pus premier, nu în urma votului cetățenilor. Ar trebui să demisioneze din funcția de premier!

Nu are niciun fel de relevanţă, este un pseudo-gest politic şi nu are sens pentru domnul Ponta decât în perspectiva campaniei electorale, unde principala sa temă este lupta sa împotriva lui Traian Băsescu, care, oricum, pleacă peste două luni, indiferent ce s-ar întâmpla. 

Eu i-am spus să nu semneze. Erau 3 voinici acolo, Ponta, Dragnea și Băsescu, nu aveam cum să mă bag între ei să împiedic semnarea pactului. Eu nu am vrut să semnez așa ceva, nu am fost de acord.

Victor Ponta dezvăluie ce urmează pentru Traian Băsescu după ruperea pactului de coabitare

Acest pact a fost semnat de cei doi cavaleri ai democrației înainte de desemnarea lui Ponta ca premier.

Să ne spună cine a fost intermediarul între ei! Cine i-a adus față în față? Eu cred că a fost un ambasador străin sau un șef din instituțiile statului român preocupate de stabilitate. Eu nu cred că a fost cerut de instituțiile europene pentru că era ceva comic.

Ca să înțeleagă tot golanul, da, Băsescu l-a păcălit! Până la urmă s-au păcălit amândoi!", a spus liberalul Crin Antonescu, la B1 TV. 

Premierul Victor Ponta a dezvăluit pentru DC News că a avut o înțelegere cu liberalul Crin Antonescu pe acest subiect. VEZI AICI: Victor Ponta: Am avut un 'deal' cu Crin Antonescu. A fost incorect 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel