Crin Antonescu dezvăluie ce a discutat cu Victor Ponta în Parlament, la votul moțiunii de cenzură a PNL

Foștii lideri ai USL, Crin Antonescu și Victor Ponta, au discutat minute în șir, vineri, în timpul dezbaterilor pe moţiunea de cenzură inițiată de PNL, însă tema discuțiilor se pare că nu a fost una politică.

Întrebat dacă a mai discutat cu premierul Victor Ponta în ultima perioadă, Crin Antonescu a dezvăluit și ce anume a discutat cu premierul PSD: "Am vorbit adineauri pentru că am făcut un schimb de experienţă. Avem amândoi ceva beteşuguri fizice temporare, dânsul la genunchi şi la mine în cot", a răspuns Crin Antonescu, potrivit romaniatv.net.

Liderii PSD, PNL și PC - Victor Ponta, Crin Antonescu și Daniel Constantin - semnau la 5 februarie 2011 Protocolul de funcționare a Uniunii Social Liberale. La alegerile locale din 2012, USL a câștigat președinția consiliilor județene în 36 de județe, 1.292 de primării, 12.668 de locuri în consiliile locale și primăria a 5 sectoare din București.

USL a câștigat și alegerile parlamentare din luna decembrie a aceluiași an, atât pentru Camera Deputaților cu 58,63% cât și pentru Senat, cu 60,03% din voturile exprimate.

Însă pe 24 februarie 2014, liderul PNL Crin Antonescu anunța ruperea USL în urma unor neînțelegeri dintre PNL și PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel