PSD e pus pe furat, dar pe furat tare, spune Crin Antonescu

Crin Antonescu4
Crin Antonescu4

Președintele PNL, Crin Antonescu, reiterează că PSD-ul condus de Victor Ponta este similar în multe privințe cu Partidul Social Democrat al anului 2004, când președinte era Adrian Năstase, și îl acuză că "e pus pe furat".

Antonescu a declarat, într-un interviu pentru Revista 22, că, în opinia sa, PSD nu va folosi sigla USL la prezidențiale.

"Nu. PSD, e limpede, din păcate, nu s-a schimbat decât foarte puțin în raport cu PSD-ul anului 2004. Popular spus, e pus pe furat, dar pe furat tare, până și furat de sigle. Încercarea cu USD a fost o tentativă clară de asemenea furt. Din fericire, deciziile care s-au dat le interzic folosirea, cel puțin la aceste alegeri, a acestei sigle. Constatăm totuși că, așa cum pe bună dreptate, despre PDL, în alegerile din 2012, s-a spus că n-are curaj să-și afișeze sigla și să-și arboreze culorile și se ascunde sub tot felul de alte formule, constat același lucru în legătură cu partidul cel mai puternic din România, PSD", a spus liberalul.

Antonescu a mai declarat că PNL a avut și el anumite ambiții când a fost la guvernare, dar nu se poate folosi cuvântul "lăcomie" "când știm că există PNL".

Crin Antonescu a precizat, și cu această ocazie, că PSD este adversarul PNL.

"Din punctul meu de vedere, anti-PSD, pentru că PSD ne arată că nu valorile pe care le-am pomenit înainte sunt și valorile lor. Noi avem până la urmă un echilibru politic dat de un electorat numeros și stabil, al PSD, care este atât de important pentru că foarte mulți oameni în România nu se prezintă la vot. PSD are 35%, chiar dacă el va putea atinge și 40% la aceste alegeri europarlamentare, doar pentru că 50% lipsesc. Cu cât vin mai mulți oameni la vot, ponderea PSD este mai redusă, pentru că PSD are electori mobilizabili, sunt ca o armată profesionistă", a afirmat șeful PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel